Wat is SEM, zoekmachine marketing

Wat is Zoekmachine Marketing?

Wat is Zoekmachine Marketing?


Zoekmachine Marketing is een generieke term voor alle Marketing activiteiten die betrekkingen hebben op de zoekmachines, zoekdirectories en themapagina's.


Zoekmachine marketing is het bereiken van zoveel mogelijk mensen via zoekmachines!
Populaire zoekmachines als Google bereiken meer dan 75% van het internet publiek dat op zoek is naar informatie. meer zoekmachine onderzoeksfeiten!

Zoekmachine marketing is enorm effectief:
Website bezoekers willen vinden wat u op uw website aanbiedt.

waarom is zoekmachine marketing zo effectief?


Bij een goede zoekmachine marketing campagne vergroot u de relevantie van uw website op een bepaald thema, zowel voor zoekmachines als voor bezoekers. Door deze relevantie stijgt uw website in de zoekresultaten en zullen bezoekers vanuit zoekmachines tevredener zijn over de gevonden website. Een tevreden bezoeker zal uw website beter bekijken en eventueel vaker bezoeken.

Zodra u de aandacht van een zoekmachine bezoeker heeft, kunt u hem naar een vooraf bepaald doel leiden. Het trekken van zoveel mogelijk zoekmachine bezoekers is alleen een manier om het doel te bereiken. Het informeren van klanten, verkoop van producten en verhogen van de naamsbekendheid, zijn mogelijke doelen die u met uw website wilt bereiken. Connexi.nl kan u daarbij helpen.

Bij Connexi.nl is uw doel altijd ons uitgangspunt.

Connexi SEM

2006 © Connexi.nl - Privacy - Disclaimer - Contact - Sitemap


W3C-validatorValid XHTML 1.0 TransitionalICQ meMSN meCSS Tableless DesignROR mapTXT mapXML mapHTML sitemap