Vooronderzoek

Een goed vooronderzoek is doorslaggevend voor een succesvolle zoekmachine marketing campagne. Met gegevens uit dit marktonderzoek kan zoekmachine marketing zo effectief mogelijk voor de website worden ingezet.

In een zoekmachine marktonderzoek proberen wij zoveel mogelijk gegevens te verzamelen over het zoekmachine gedrag van uw doelgroep. Het omvat onder andere gegevens over de dekkingsgraad van iedere zoekmachine, het gebruik van die zoekmachines en de populariteit van zoektermen.

In het onderzoek rapporteren wij ook over uw huidige situatie binnen zoekmachines en maken een prognose van het resultaat van zoekmachine marketing. Wij geven geen garanties, maar baseren onze rapportage op betrouwbare gegevens die u tevens kunt inzien.

Het doel van een vooronderzoek is het bepalen van een goede zoekmachine strategie. Een goed uitgebalanceerde zoekmachine marketing campagne richt zich op zowel korte als lange zoektermen en bestaat uit zowel SEO als SEA. Op basis van een vooronderzoek bepalen wij de ideale verdeling van uw budget voor het bereiken van uw doelstelling.

Wat is de ideale verdeling van uw online marketingbudget? Vraag nu een intake gesprek aan.

Intake gesprek aanvragen!

2007 © Connexi.nl - Privacy - Disclaimer - Contact - Sitemap


W3C-validatorValid XHTML 1.0 TransitionalICQ me MSN meCSS Tableless DesignROR mapTXT mapXML mapHTML sitemap