SEP - Search Engine Promotion | Zoekmachine Promotie

Wanneer uw website klaar is en online staat is het nog niet tijd om achterover te gaan zitten. U kunt de 'deuren' van uw website wagenwijd open zetten, maar dat betekent nog niet dat de duizenden internetgebruikers en zoekmachine bezoekers in grote getale automatisch komen binnenstromen. U moet actief bezig gaan om uw website bekendheid te geven.

Er zijn verschillende website promotie middelen en promotie technieken om bezoekers op uw website te krijgen. Hieronder de meest bekende:

Aanmelden zoekmachine

Omdat veel mensen zoekmachines gebruiken is het meest belangrijke dat uw website voorkomt in de zoekmachines. Na een gedegen zoekmachine optimalisatie kunt u de website aanmelden bij zoekmachines.

tip - Laat u niet verleiden tot een fantastische softwarematige aanmeld aanbieding waarbij u voor een klein bedrag bij honderden tot duizenden zoekmachines aangemeld word. Deze aanbiedingen en aanmeldingen zijn maar al te vaak volkomen zinloos!

Aanmelden zoekdirectories

Er bestaan op internet veel thema gerelateerde websites en bedrijven overzichten. De meest gebruikte zijn de telefoongids, goudengids en startpagina. Door hierin vermeld te worden zorgt u ervoor dat mensen die u zoeken op internet ook gericht uw website bezoeken. Zoek de juiste rubrieken pagina bij startpagina óf een soortgelijke site. Vaak is uw vermelding dan gratis, of wordt er een kleine bijdrage gevraagd.

tip - pagerank:

Kijkt u vooral goed naar de Google-pagerank van de pagina, en indien mogelijk de bezoekersaantallen. Des te hoger de pagerank en/of het aantal bezoekers, des te interessanter is een linkvermelding voor uw eigen linkpopulariteit.

tip - opname kosten:

Bovenstaande tip is doorslaggevend voor de eventuele opname kosten.
Maak daarom eerst een goede iventarisatie om de kosten zo effectief mogelijk te besteden.

Offline promotie

Virale Marketing: Zorg ervoor dat iedereen die in aanraking komt met uw bedrijf ook weet dat u een website hebt. Mond op mond reclame is uiterst effectief, er moet dus over gepraat worden. Vermeld uw website op uw briefpapier, visitekaartje, maar bijvoorbeeld ook op promotiemateriaal. Ook onderaan uw e-mail kunt u elke keer uw website toevoegen. Gegarandeerd dat u mensen daar mee prikkelt even uw website te bezoeken.

Wilt u meer weten over professionele promotie stategies en aanpak:

Connexi.nl is uw partner voor elk SEP project. Vraag nu een intake gesprek aan.

Intake gesprek aanvragen!

2006 © Connexi.nl - Privacy - Disclaimer - Contact - Sitemap


W3C-validatorValid XHTML 1.0 TransitionalICQ me MSN meCSS Tableless DesignROR mapTXT mapXML mapHTML sitemap