SEO

Onze SEO (Search Engine Optimization) diensten zijn erop gericht hoog te scoren in organische (gewone) resultaten van een zoekmachine. Om hoog in de organische zoekresultaten te eindigen, moet de website een belangrijke informatiebron zijn of lijken over een bepaald onderwerp. SEO omvat zowel gewone zoekresultaten als resultaten in specialty search (geografisch zoeken, producten zoeken, in blogs zoeken, afbeeldingen zoeken, etc.)

Google organische resultaten

Bij SEO investeert u eenmalig in het zoekmachine vriendelijk maken van uw website en het optimaliseren op een thema. Het verkrijgen van gerelateerde links naar de website is idealiter een continue activiteit. Ook het bepalen van de beste zoektermen en schrijven van relevante teksten moet continu bijgesteld worden voor het optimale resultaat.

Connexi.nl kent tot in detail waarop zoekmachines als Google, bepalen wat een belangrijke informatiebron is en kunnen zorgen dat uw website aan deze eisen voldoet. Doordat wij onze kennis graag delen is, het ook mogelijk de benodigde wijzigingen zelf of door de maker van uw website te laten uitvoeren. Om te kijken wat u zelf kunt en wat u beter door ons kunt laten doen is altijd een intake gesprek nodig en een analyse van de huidige situatie. Een SEO samenwerking met Connexi.nl bestaat uit de onderstaande mogelijkheden.

Geheel uitbesteden
Wij kunnen in diverse programmeertalen uw website zodanig aanpassen dat deze geheel zoekmachine vriendelijk wordt. We hebben getalenteerde copywriters in dienst die alle benodigde teksten kunnen schrijven of herschrijven zodat de juiste zoektermen goed naar voren komen. En ons linkbuilding team zorgt dat u links ontvangt van alle benodigde plaatsen. Waar nodig kunnen we uw website zo promoten dat mensen vanzelf naar u gaan linken en de website als authoriteit op uw gebied zien.

In samenwerking met derden
Afhankelijk van de mogelijkheden bij uw reclamebureau, marketingafdeling, webbouwer of bestaande SEO partner is iedere vorm van samenwerking mogelijk. Wij kunnen een gedeelte van de werkzaamheden uitvoeren, directe instructies geven of een rapport schrijven met benodigde werkzaamheden.

Wij hebben samenwerkingsverbanden met diverse internationale zoekmachine marketing ondernemingen en kunnen u in ieder land van dienst zijn. Op deze manier werken wij met lokale experts en gedegen marketing informatie over iedere markt. Wij laten uw website scoren in lokale zoekmachines en in de lokale versies van internationale zoekmachines.

Geheel zelf doen
Voor partijen die het gehele SEO traject in eigen hand willen houden bieden wij masterclasses. Hierin leggen wij uit hoe zoekmachine optimalisatie (SEO) in zijn werk gaat en wat u allemaal zelf kunt doen. Vervolgens gaan we gezamelijk aan het werk om hands-on ervaring op te doen met een testcase en wordt verteld waar bepaalde risico's liggen.
Heeft u bij een project toch nog hulp nodig, dan kunt u ons altijd een rapport met benodigde verbeteringen laten maken.

Connexi.nl is uw partner voor elk SEO project. Vraag nu een intake gesprek aan.

Intake gesprek aanvragen!

2006 © Connexi.nl - Privacy - Disclaimer - Contact - Sitemap


W3C-validatorValid XHTML 1.0 TransitionalICQ me MSN meCSS Tableless DesignROR mapTXT mapXML mapHTML sitemap