SEA

SEA (Search Engine Advertising) is het adverteren via zoekmachines. SEA omvat zowel het adverteren naast gewone zoekresultaten als het adverteren in specialty search (geografisch zoeken, producten zoeken, in blogs zoeken, nieuws zoeken, etc.)

Google gesponsorde resultaten

Het voordeel van SEA is dat uw advertentie direct op elke gewenste zoektermen verschijnt en u in detail kunt bepalen waar, wanneer en hoe de advertentie wordt getoond. Doordat SEA veel controlemogelijkheden geeft, is het een goed middel voor het testen van zoektermen, targeten van uw doelgroep en het snel bereiken van resultaat. Omdat u vaak betaalt per klik op de advertentie, zijn de kosten goed te meten en te koppelen aan de opbrengsten.

De SEA diensten van Connexi.nl bestaan uit:

  • het bepalen van goede zoektermen,
  • het schrijven van advertentieteksten,
  • het bepalen van de biedstrategie,
  • het optimaliseren van de landingspagina en
  • het continu bijstellen van deze punten.

Onze SEA diensten onderscheiden zich positief van onze concurrenten in het rendement. Een bezoeker is pas waardevol wanneer deze actie onderneemt op of door uw website. Alleen zo verdient u uw invertering terug. Wij rapporteren periodiek over de situatie van uw advertenties en waar mogelijk ook over het rendement van uw investering.

Connexi.nl is uw partner voor elk SEA project. Vraag nu een intake gesprek aan.

Intake gesprek aanvragen!

2006 © Connexi.nl - Privacy - Disclaimer - Contact - Sitemap


W3C-validatorValid XHTML 1.0 TransitionalICQ me MSN meCSS Tableless DesignROR mapTXT mapXML mapHTML sitemap