Onze diensten

Connexi.nl is expert op het gebied van zoekmachine marketing. Onze werkwijze verschilt van veel concurrenten doordat wij niet alleen het behalen van een top-10 positie op slechts enkele zoektermen als doel stellen. Wij gaan verder en willen dat u zoveel mogelijk bezoekers krijgt die ook daadwerkelijk de door u gewenste actie op de website ondernemen.

Daarbij analyseren wij niet enkel maar het surf en klik-gedrag van uw webtraffic maar maken wij alle relevante respons-(na)-metingen inzichtelijk.

Bij alle zoekmachine marketing diensten is een gedegen vooronderzoek zeer belangrijk. Bij een vooronderzoek wordt gekeken hoe zoekmachine marketing het beste kan worden ingezet om het doel van de website te bereiken.

Onze diensten bestaan uit het adviseren en uitvoeren van zowel SEO (het scoren in normale (organische) zoekresultaten) als SEA (het adverteren in zoekmachines) campagnes. Beide vormen van zoekmachine marketing hebben hun eigen voor- en nadelen, een combinatie van beiden is vaak de beste oplossing.

Geïntresseerd wat Connexi.nl voor u kan betekenen? Vraag nu een intake gesprek aan.

Intake gesprek aanvragen!

2006 © Connexi.nl - Privacy - Disclaimer - Contact - Sitemap


W3C-validatorValid XHTML 1.0 TransitionalICQ me MSN meCSS Tableless DesignROR mapTXT mapXML mapHTML sitemap