seo serp factoren rating stars

Legenda bij zoekmachine ranking positie factoren

SERP (Search Engine Ranking Position)5 Star- Zeer belangrijk criterium bij het bepalen van uw SERP zoekmachine positie in de belangrijkste zoekmachines Zeer belangrijk criterium bij het bepalen van uw SERP zoekmachine positie in de belangrijkste zoekmachines.

4 Star - Belangrijk criterium bij het bepalen van uw SERP zoekmachine positie in de belangrijkste zoekmachines. Belangrijk criterium bij het bepalen van uw SERP zoekmachine positie in de belangrijkste zoekmachines.

3 Star - Redelijk belangrijk criterium bij het bepalen van uw SERP zoekmachine positie in de belangrijkste zoekmachines. Redelijk belangrijk criterium bij het bepalen van uw SERP zoekmachine positie in de belangrijkste zoekmachines.

2 Star - Criterium van geringe invloed op uw search engine rankings, maar belangrijk in zeer concurrentie-intensieve markten. Criterium van geringe invloed op uw search engine rankings, maar belangrijk in zeer concurrentie-intensieve markten.

1 Star - Vrij onbelangrijk criterium in het bepalen van uw search engine rankings Vrij onbelangrijk criterium in het bepalen van uw search engine rankings.
top2006 © Connexi.nl - Privacy - Disclaimer - Contact - Sitemap


W3C-validatorValid XHTML 1.0 TransitionalICQ me MSN meCSS Tableless DesignROR mapTXT mapXML mapHTML sitemap